Vrijblijvend contact +31 (0)6 47 2992 85

Nu iedereen vanuit huis werkt zijn we steeds meer afhankelijk van verschillende softwaresystemen om ons werk uit te voeren. Zo geldt dat ook voor de gewerkte uren. Niet alleen is het voor de baas of de leidinggevende belangrijk om goed te kunnen zien, maar ook voor de klanten en om de uren te kunnen factureren is het belangrijk om de urenregistratie goed voor elkaar te hebben. Een urenregistratie app kan daar dan een goed hulpmiddel bij zijn. Op deze pagina lees je meer over waarom dit zo belangrijk is. 

  • Projectvoortgang bijhouden
  • Winst en verlies bijhouden
  • Factureren aan de klant

Projectvoortgang

Projectplanning is ontzettend belangrijk. Om dit goed te laten verlopen is het niet alleen belangrijk om goed te plannen. Het is namelijk net zo belangrijk om de voortgang duidelijk bij te houden. Daarvoor wil je op elk moment inzichtelijk hebben waar de werkzaamheden op dit moment staan en hoeveel tijd er al in een bepaald project is gestoken. Dat is alleen mogelijk wanneer er gebruik wordt gemaakt van een urenregistratie. 

Winst en verlies

Dit overlapt natuurlijk gedeeltelijk met de voorgaande alinea. Wanneer je de voortgang bij kunt houden kun je ook zien of het er goed of slecht voor staat. Maar met een hele goede urenregistratie kun je ook in de toekomst terugkijken naar de verschillende projecten en zien welke van de uitgevoerde projecten het minste werk hebben gekost, maar het meeste hebben opgeleverd. Door deze data te hebben kun je natuurlijk nog veel verder gaan. 

Factureren aan de klant

Om de factuur aan het einde van de maand, of aan het eind van een project, naar de klant te sturen is het belangrijk dat alle uren duidelijk kunnen worden verantwoord. Een urenregistratie app voor jouw medewerkers maakt het voor hun extra gemakkelijk om de exact gewerkt uren aan een specifieke taak duidelijk bij te houden. Zie ook deze voordelen van een urenregistratie app. Maak dit dan dus ook gemakkelijk voor je klanten, zodat het achteraf automatisch gefactureerd kan worden.

Next Post Previous Post