Vrijblijvend contact +31 (0)6 47 2992 85

Wil jij als ondernemer visitekaartjes drukken voor jouw onderneming? Dan moet je hier wel de tijd voor nemen. Alleen een klein kaartje met je gegevens erop is niet genoeg, een visitekaartje is ook de eerste indruk die je bij je klanten of opdrachtgevers achterlaat. Wil jij ook voor de beste eerste formele indruk zorgen? Gebruik dan deze tips om de perfecte visitekaartjes te laten drukken.

Houd het strak

Je kunt het ontwerp zo gek maken als je wilt, maar onthoud dat het een visitekaartje is, geen uitnodiging voor een verjaardag. Je visitekaartje mag er mooi uitzien, maar houd het design strak, passend bij jouw branche en het belangrijkste: dat alle belangrijk informatie erop staat.

 

Voeg alle belangrijke informatie toe

Je visitekaartje moet alle belangrijke informatie bevatten om jou te kunnen bereiken. Voeg daarom alle belangrijke contactgegevens toe. Tegenwoordig heeft iedere onderneming niet alleen een website en een telefoonnummer, maar ben je ook actief op social media. Voeg deze profielnamen ook toe aan het kaartje, vooral als je Facebook en Instagram gebruikt om je portfolio te kunnen tonen.

 

Alles moet leesbaar zijn

Een verlengde van de eerste tip. Omdat je beperkte ruimte hebt op zo’n klein kaartje en dit juist wilt gebruiken om je gegevens op te delen, kun je het beste alleen de belangrijkste informatie delen in een lettertype dat leesbaar is, in een kleur die leesbaar is. Creativiteit is goed, maar het doel moet behouden blijven en dat is connecties maken.

 

Een visitekaartje heeft twee kanten

Je hoeft niet alles op de voorkant van je visitekaartje te proppen. Maak gebruik van zowel de voor- als achterkant van het kaartje. Zet op de voorkant bijvoorbeeld je naam, onderneming en pay-off en gebruik de achterkant voor bijvoorbeeld de social media. Hierdoor kun je niet alleen alle belangrijke informatie delen, maar houd je ook overzicht en mooiheid in het kaartje.

Next Post Previous Post