Vrijblijvend contact +31 (0)6 47 2992 85

Ben je continu op zoek naar nieuwe manieren om meer klanten naar je winkel te trekken? Net als veel ondernemers zoek je waarschijnlijk naar manieren om voorbijgangers in de winkel te krijgen en als de potentiële klanten eenmaal in je winkel zijn om vervolgens zoveel mogelijk producten aan geïnteresseerden te verkopen. Er zijn een aantal marketingmethoden die je kan toepassen om dit te bewerkstelligen. En daarbij is het belangrijk om de juiste display materialen te gebruiken.

Krijtbord of stoepbord

Een van de oudste en meest belangrijke manieren om meer klanten te trekken voor winkels is het gebruik van display materialen zoals krijtborden en stoepborden. Zoals de naam al doet vermoeden zijn dit borden die op de stoep staan en er kan een tekst opgeschreven worden met krijt. Dit ziet er traditioneel uit en het is bovendien een uitstekende manier om aanbiedingen te promoten aan voorbijgangers.

 

Kliklijsten met aanbiedingen

Eén van de beste manieren om aanbiedingen te presenteren aan voorbijgangers en klanten in de winkel is het gebruik van kliklijsten. Hierop kunnen aanbiedingen worden gepresenteerd. Een kliklijst is zoals de naam al doet vermoeden een lijst waarin je een pamflet, flyer of foto klikt. Ook in de horeca worden deze kliklijsten vaak gebruikt, bijvoorbeeld in de sanitaire ruimtes om aanbiedingen te maken voor de komende events of lopende aanbiedingen.

Specialist in displaymaterialen

Is jouw winkel net geopend en wil je ervoor zorgen dat er meer klanten over de streep komen? Dan is het zeker verstandig om meer display materialen aan te brengen aan de buitenkant en binnenkant van de winkel. Zo kan je meer klanten naar binnen trekken en vervolgens ook meer producten verkopen. Via de link in dit artikel kom je uit bij een specialist op het gebied van display materialen. Hier vind je ook stoepborden, kliklijsten en nog veel meer om je aanbiedingen in de spotlights te zetten.

Next Post Previous Post